Magazinele Selgros din București - adresele și cataloagele

 Selgros Cash and Carry

Produse alimentare şi nealimentare

Magazine din București
- informații valabile în 2020 -

  • Soseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 55-65 Bucureşti-Băneasa, 013685, RO
  • Str. Valea Cascadelor nr. 26 B București, 061515, RO
  • Str. Turnu Măgurele nr. 92-108, sector 4, Bucureşti, 041711, RO

Modernizarea magazinelor Selgros urmăreşte ideea de a optimiza sortimentul, de a aranja articolele în funcţie de traseele de cumpărare ale clienţilor și de a ușura orientarea în magazin. Noul layout al magazinelor vine în întâmpinarea obiceiurilor şi dorinţelor clienţilor şi acordă spaţii mai mari unor categorii de marfă importante, care generează un volum mare de vânzări: băuturi, dulciuri, alimente de bază şi detergenţi.

Se creează totodată spaţii generoase pentru categoriile de produse tot mai căutate, cum ar fi articolele Bio şi de „lifestyle”, iar clienţii cu activitate în sectorul HORECA (hotelărie – restaurante – catering) beneficiază de raioane specializate de aparatură, ustensile, mobilier, dotări şi accesorii. Zona de intrare în magazin este mai deschisă şi mai prietenoasă, oferind şi o mică zonă de relaxare. Noul layout al magazinelor Selgros a fost deja implementat în magazinele din Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timişoara și Bucureşti-Berceni.


DESCARCA - SELGROS, cele mai recente cataloage PDF aici





Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 23 de magazine în România. 
Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. 

Comentarii

Feature

Cultura