Restaurante: Hotel Europa

Republicii 13, Eforie Nord

Hotelul Europa se afla la cateva minute distanta de centrul statiunii Eforie Nord pe litoralul Marii Negre, intr-un parc natural de peste 30.000 mp, fapt care ii confera o atmosfera speciala de liniste si relaxare, oferind conditii excelente de cazare la mare.
Facilitatile hotelului sunt clasificate la standardul de 4 stele internationale. Parcarea exterioara si subterana sunt asigurate gratuit. Hotelul Europa dispune de 221 spatii de cazare pe litoral, toate cu balcoane si vedere spre Marea Neagra, spre lacul Techirghiol si spre parcul cu plante exotice care inconjoara hotelul.
Complet renovat in 2003, deschis pe tot parcursul anului, Hotelul Europa ofera un confort deosebit al spatiilor de cazare din Eforie Nord (aer conditionat, internet, minibar, seif in camera, room-service, detector fum, TV satelit, linii telefonice internationale directe, uscatoare de par in bai si multe altele) si acces la piscina exterioara.
Deschis tot timpul anului, avand un modern centru de conferinte si propria baza de tratament balnear, Hotelul Europa ofera o bogata si selecta gama de servicii de cazare in Eforie Nord.
Hotelulul Europa are 11 apartamente spatioase si este destinatia ideala pentru vacantele in familie pe litoral. La centrul Kid's Club copiii dumneavoastra se vor juca, vor colora si vor asculta povesti.


sursa: Sapte Seri Constanta - Locuri



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Feature

Cultura